IN 2 STAPPEN NAAR HET PERFECTE TERRAS IN COMPOSIETHOUT


Composiethout is samengesteld uit houtvezels en kunststofhars. De kwaliteit van deze materie varieert sterk in functie van de verhouding en de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Het onaangename gevolg hiervan kan zijn, dat het hout uitzet en dat de kunststof krimpt als het koud is. Composiethout is een materie die met de tijd matter en poreuzer wordt. Om je terras, tuinmeubelen of gevelbekleding in composiethout te onderhouden en te beschermen, heeft V33 twee nieuwe, gebruiksklare producten ontwikkeld.


Stap 1: Schoonmaken en ontvetten
Met de Reiniger-Ontvetter composiethout V33 verdwijnt het hardnekkige vuil zonder sporen achter te laten. Laat de actieve bestanddelen van het product 5 tot 10 minuten inwerken. Je kan het product met een hogedrukreiniger of manueel aanbrengen. Dit product is uitstekend geschikt voor een regelmatig onderhoud.
Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 l en 5 l (rendement van 30 m2 per liter).
Aanbevolen verkoopprijs: € 9,99 voor 1 l / € 39,95 voor 5 l


Stap 2: Impregneren
Als het composiethout gereinigd is, breng je het Beschermend Impregneermiddel Composiethout V33 aan om de natuurlijke kleur van het hout te doen herleven. Dit product is waterafstotend en anti-UV. Het is dus zeer goed bestand tegen de weersinvloeden. Het is ook olieafstotend en beschermt je hout tegen vetvlekken.
Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 l en 5 l (rendement van 10 m2 per liter).
Aanbevolen verkoopprijs: € 29,99 voor 1 l / € 89,99 voor 5 l


Beide producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de speciaalzaken.


OVER DE GROEP V33 – WWW.V33.BE

Bijna 50 jaar na de oprichting van Groep V33 behoort dit familiebedrijf tot de belangrijkste Europese bedrijven in de sector van houtbehandelingsproducten. De activiteit van de groep bestaat uit het ontwerpen, produceren en commercialiseren van kwaliteitsproducten voor kwaliteitshout op het vlak van bescherming en decoratie, zowel voor binnen als voor buiten.

De Groep V33 stelt nu 550 mensen tewerk en met haar activiteiten wordt een omzetcijfer van bijna 200 miljoen euro gerealiseerd, waarvan 8 miljoen voor de Benelux. Ieder jaar wordt 5 % van het globale omzetcijfer voorbehouden voor de afdeling R&D. De Groep V33 is vertegenwoordigd in 30 landen en heeft 6 filialen in Europa: Engeland, België, Spanje, Italië, Polen en Zwitserland. Exclusieve verdelers zijn aanwezig in Duitsland, Griekenland, Rusland, Marokko, Roemenië en in de Scandinavische landen.

VOOR MEER INFO
Om een staal te ontvangen of voor bijkomende informatie, kan je contact opnemen met Vanessa Gohy van RCA PR, op het nummer 0475 33 69 03 of via vanessa@rca.be. HR-beelden kan je downloaden via www.rcapress.be.