Renoveren: met het nieuwe gamma V33-verven kan je het schuren overslaan

Dankzij de renovatieverven van het V33-gamma ligt een kamer opknappen nu ook binnen het bereik van de gewone klusser. Schuren hoeft zelfs niet meer en ook de grondlaag mag je achterwege laten. Gewoon rechtstreeks overschilderen volstaat! Het nieuwe, uiterst gebruiksvriendelijke gamma V33-renovatieverven werkt snel en efficiënt en is geschikt voor alle ruimtes in huis.

Een trendy kleurenpalet voor het opfrissen van het hele huis

Of je nu een nieuwe look in gedachten had voor de vloer, de keuken, de radiatoren... met de V33-renovatieverven is alles mogelijk.

  • Huishoudtoestellen:

De ijskast een kleurrijke tweede jeugd gunnen is nu een perfect haalbare kaart. Deze afwasbare speciale verf voor huishoudelektro is bestemd voor het opfrissen van het meeste witgoed, in aluminium en andere metalen, roestvast staal, kunststof… De gladde afwerking garandeert een onberispelijk resultaat. Bovendien is de V33-renovatieverf uitstekend bestand tegen stoten, vlekken en veelvuldig schoonmaken.

Verkrijgbaar in 6 trendy kleuren. Potten van 0,5 liter. Aanbevolen verkoopprijs: 17,29 euro.

  • Keukenmeubelen:

Heb je al lang zin om je oude eiken keuken te restylen? Deze verf is ontwikkeld als coating voor ingebouwde keukenmeubelen. Fronten met een laag vernis of lak, deurtjes uit fineer of panelen van plaatmateriaal en zelfs muurtegels vormen een geschikte ondergrond.

Verkrijgbaar in 9 trendy kleuren. Potten van 0,75 of 2 liter. Aanbevolen verkoopprijs: 27,71euro / 41,6 euro.

  • Plankenvloeren en trappen:

Richt de schijnwerpers op je plankenvloer. Met de renovatieverf voor vloeren en trappen renoveer je in een handomdraai alle houten ondergronden, massief net zo goed als fineer. Het product volgt de natuurlijke werking van het hout en schilfert niet. Ook al ijsbeer je elke dag door de kamer, de houten vloer behoudt zijn frisse, kleurige uitzicht.

Verkrijgbaar in 8 trendy kleuren. Potten van 0,75 of 2 liter. Aanbevolen verkoopprijs: 24,24 euro / 39,51 euro.

  • Wandtegeltjes:

Ook in de badkamer wil je al eens met de kwast uitrukken om faience- en andere tegels, sierlijsten en bakstenen muren een nieuw uitzicht te geven. Deze verf garandeert een zeer stevige eindlaag die zowel temperatuurverschillen als veelvuldige waterspatten verdraagt. Een badkamer moet nu eenmaal tegen een stootje kunnen!

Verkrijgbaar in 8 trendy kleuren. Potten van 0,75 of 2 liter. Aanbevolen verkoopprijs: 27,71 euro / 41,6 euro.

  • Houten wanden:

Geef je lambriseerwerk een kleurtje. V33 garandeert een strak resultaat en een perfecte hechting op gladde ondergronden, ongeacht of die nu uit ruw, gevernist en gelakt hout of zelfs uit pvc bestaan. De verf is op de koop toe bestand tegen opspattend vocht.

Verkrijgbaar in 8 trendy kleuren. Potten van 0,75 of 2 liter. Aanbevolen verkoopprijs: 27,71 euro / 41,6 euro.

  • Radiatoren:

Die lelijke radiator die al zo lang vloekt met de rest van het interieur, daar maak je nu snel komaf mee. Deze afwasbare verf is geschikt voor het vernieuwen van alle metalen, aluminium en gietijzeren radiatoren. De satijnglansverf schilfert niet en is vanzelfsprekend bestand tegen temperatuurverschillen maar ook tegen vlekken en stoten.

Verkrijgbaar in 6 trendy kleuren. Potten van 0,5 liter. Aanbevolen verkoopprijs: 17,29 euro.

  • Tegelvloeren:

Wil je je versleten tegels of aardewerken, marmeren of granieten vloeren een stralend nieuw leven geven? Deze verf is bestand tegen stoten en veelvuldig betreden. De perfecte oplossing ook voor gladde, horizontale ondergronden. Voor een optimaal resultaat op tegelvloeren wordt een V33 hechtingsversteker aangeraden. Zo heb je een poreuzere ondergrond waarop de verf beter zal hechten. Potten van 0,75 of 2 liter. Aanbevolen verkoopprijs: 27,71 euro / 41,6 euro.

 

In 2 stappen naar een geslaagd resultaat

  • Stap 1

Begin met de voorbereiding van de ondergrond. Raadpleeg daarvoor onderstaande materialenlijst.

  • Stap 2

Rol of kwast in de aanslag? Met de V33-renovatieverf, gul aangebracht in twee lagen, bereik je de beste prestaties voor je schilderwerk. Bij felle kleuren op poreuze of geschuurde ondergronden zal een bijkomende laag noodzakelijk zijn. Houd rekening met het rendement van het product en probeer niet om de verf dunner uit te smeren. Breng de verflaag aan bij kamertemperatuur. Respecteer de aanbevolen droogtijd, ook tussen twee opeenvolgende lagen.

Materialenlijst

Begin met een schoonmaakbeurt en gebruik een schoonmaakproduct op basis van alkalische soda. Geschikte producten zijn St.-Marc, Solarine… Gebruik nooit aceton.

Schuurpapier: korrel 240

Een brede houten spatel (om te roeren)

Kwast: voor de hoeken, randen, voegen tussen tegels...

Rol voor lakverven (met 5 mm lange haren)

Opgepast: bij tegelvloeren breng je eerst de V33 hechtingsversteker aan om de ondergrond poreus te maken en de hechting van de verf te optimaliseren.

Alle verven van het renovatiegamma V33 zijn verkrijgbaar in potten van 0,5 liter (enkel voor de huishoudelektro- en radiatorverven), 0,75 liter en 2 liter.

Prijzen: vanaf 17,29 euro

Het gamma V33-renovatieverven is verkrijgbaar in de doe-het-zelfzaken en gespecialiseerde winkels.