V33 Chalets Color : 3 nieuwe kleuren in het beitsgamma

De lente maakt zoetjesaan plaats voor de zomer. Als tuineigenaar heb je je handen vol met het onderhoud van borders, gazons en hagen. En dan is er natuurlijk het tuinhuis. Bescherm het doeltreffend met de beits V33 Chalets Color en geef er tegelijk kleur aan in harmonie met het omringende groen. Wat dacht je van trendy grijs, beige en bruin ?

V33, haute couture op hout
Geen felle kleuren in het assortiment maar louter zachte tinten. De voorkeur gaat vandaag meer en meer uit naar neutrale tinten: grijs en wit. Daarom hebben wij dit jaar drie nieuwe kleuren geïntroduceerd in het beitsgamma V33 Chalets Color: Sandstone, Little river & Walnut. Deze ondoorschijnende en gesatineerde beitsen zijn ontwikkeld om zich perfect te integreren in een natuurlijk kader.
Een tip van V33: voor een optimaal resultaat raden wij aan om ramen en deur in een lichtere kleur te schilderen dan de rest van je tuinhuis.

Kom zorgeloos de Belgische zomer door
De beits V33 Chalets Color geeft in twee lagen een duurzame bescherming tegen het soms barre en grillige weer waarvoor ons land bekend is. De beits blokkeert water en vochtigheid op het oppervlak van de film, maar laat het hout ademen.
Dankzij een uv-bescherming is het product duurzaan weerbestendig. De soepelheid van de beschermende film volgt bovendien de natuurlijke variaties van het hout, zonder af te schilferen. Het tuinhuis zal er tot vijf jaar in alle glorie bij staan.

Innovatie voor de V33-beitsen op waterbasis

Beitsen op waterbasis zijn sterk geëvolueerd. De kritiek dat ze te snel drogen is volledig achterhaald. Nu duurt het 30 minuten alvorens de beits droog aanvoelt en er is een wachttijd van 6 uur tussen twee lagen. Die langere droogtijd – hoewel nog altijd kort – is een teken van kwaliteit, vermijdt zichtbare borstelstreken en garandeert een gelijkmatig aanbrengen van deze ondoorschijnende beits.


Productinfo:
- 10 trendy kleuren
- Verkrijgbaar in potten van 0,75l of 2,5l
- Op waterbasis
- 1l / 12m²
- 6 uur droogtijd tussen twee lagen
- Na gebruik borstels en gereedschap reinigen met water
- Aanbevolen verkoopprijs: € 54,99 / 2,5l en € 18,99 / 0,75L